0 Önskelista

450:-kvar till fraktfritt!

Flat Out Liquid Cyan Blue

067-10340

I lager

329:-

Översikt

Vår Flatoutserie introducerades för ett par år sedan och fortsätter att vara en av våra bäst säljande glasögon. Till 2014 så har vi lagt till några nya färger som vi hoppas ger dig än mer trevliga valmöjligheter. Vi på EKS-Brand tycker att detta är det mest prisvärda glasögonen på marknaden idag.

 

RAM 
En lätt, uretanblandad ram har en fast men ändå följsam känsla för ultimat  komfort och skydd. Det material som är känt som "poly-flex" tillåter ramen att forma sig mycket lättare för olika ansiktsformer.

 

GOX ramen är utrustad med bästa, Polykarbonat, okrossbara, anti-rep och anti-dimm belagda lins som finn tillgänglig. Den har 100% UVA-skydd och är ledande inom linsegenskaper och funktion.

 

LINS 
Tear-off fästen är integrerade i linsen för enkel användning och funktion.

 

SKUM 
100-PPI nättäckta, ventilerade skummet tillåter det ultimata luftflödet samtidigt som den håller damm och skräp borta. Denna speciella ventilationsskum är utformad så att fukt och kondens avlägsnas lätt.

 

17mm tjock, 4-lagers ansiktsskum som kompletteras med en fukttransporterande fleece som ger det bästa antidropp och antisvett skydd som finns.

 


En antistatisk och smutskydande glasögonpåse levereras som standard i varje låda.